Mind a(z) 13 találat megjelenítve

-11%
2.490 Ft 1.961 Ft + ÁFA
(1) 3.490 Ft 2.748 Ft + ÁFA
(8) 2.390 Ft

Férfi ékszerek

Denevéres szemüveglánc

(2) 2.790 Ft
(2) 2.490 Ft 1.961 Ft + ÁFA
(5) 2.490 Ft 1.961 Ft + ÁFA
(9) 1.690 Ft4.990 Ft
(4) 2.790 Ft 2.197 Ft + ÁFA
(4) 1.990 Ft 1.567 Ft + ÁFA
1.990 Ft 1.567 Ft + ÁFA

Boszorkányság, egy cseppnyi varázslat és a boszorkányos ékszerek

A boszorkányok mindig is az emberi képzelet egyik legizgalmasabb és legtitokzatosabb alakjaiban keltek életre. A boszorkányokat övező misztikus aura és a szimbolikus jelentéseket  hordozó darabok mindig is közkedveltek voltak az ékszertervezés világában, így az Állatijó Ékszerek webshopjában is számos boszorkányos ékszer közül válogathatsz. 

A boszorkányos ékszerek kategóriában kapható ékszerek egyedülálló módon ötvözik a titokzatosságot, a mágikus hangulatot és az ékszerészek művészi kivitelezését. Többek között a fekete színű macskás medálok, a denevéreket megörökítő fülbevalók és nyakláncok, valamint a smaragdzöld kövekkel díszített, pókok által inspirált ékszerek sorakoznak kínálatunkban.

A boszorkányok okkult háziállata: a rejtélyes fekete macskák

A fekete macska mint szimbólum az ékszertervezésben gyakran a rejtélyesség, az elegancia és a függetlenség jelképe. Sok kultúrában a fekete macska a szerencse és a varázslat szinonimájaként is szerepel, ami egyedi és mély jelentést ad az ilyen ékszereknek. Érdekességképpen, egyes legendák és hiedelmek szerint a fekete macskák a boszorkányok hű társaiként szolgálnak, akik emberi alakot (jelen esetben boszorkányok alakját) is képesek magukra ölteni.

Közledekés mesteri fokon: a boszorkányok seprűi ékszerekbe foglalva

A varázsseprűk a boszorkányok hagyományos közlekedési eszközeként ismeretesek. Az eszköz az ékszerek világában a szabadság és az önállóság szimbólumát is jelképezheti, saját életutunk és szabad akaratunk követésére emlékeztetve viseletekor.

A titokzatos éjszakai lények: a denevéres ékszerek

A denevérek gyakran kapcsolódnak a boszorkánysághoz és az éjszakai varázslathoz. Egyes kultúrákban a denevérek az átalakulás és az újjászületés, a túlvilági kapcsolat szimbólumait hirdetik.A titokzatos éjszakai lények képét a modern ékszerkészítés művészete egyedi módon keltette életre kollenciónkban.

A kreativitás hálójában: a smaragzöld kövek és a pókok jelentése az ékszertervezésben

A pókháló a sors és a teremtés szimbólumaként él. A pókok elképesztő hálószövési képessége világszerte ismert, az ékszerekben ábrázolt központi eleme az alkotás és a kreativitás erejét képviseli. Szimbolikus jelentése saját sorsunk és saját álmaink megvalósítását is jelképezheti.
Az éjszaka rejtélyes lényeinek képessége, hogy egyedül és kitartóan dolgoznak, a belső erő és a függetlenség, a bölcsesség és a rejtett tudás értékeinek üzeneteit közvetítik.

A smaragdzöld kövek gazdagságot, termékenységet és megújulást szimbolizálnak. A mély, életteli zöld árnyalat a termékeny föld és a buján zöldellő növényzet gazdagságát idézi, amelyek a bőség és a jólét klasszikus metaforáira emlékeztetnek.

A boszorkányok misztikumát egyedülálló boszorkányos ékszereink választásával minden nap átélheted. Viselőik köreiben, egyedi dizájnuk és stílusuk mellett jelképes erőt, védelmet és szerencsét szimbolizálhatnak, miközben a hagyományokat, babonákat, hiedelmeket és legendákat is életben tartják egy apró medál, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű alakjában.

Pörgess, hogy nyerhess!

  • Tedd próbára szerencséd, nyerj 5 vagy 10% kedvezményt, vagy ingyenes szállítást!
  • Rendelésenként egy nyeremény használható fel, 5.000 Ft kosárérték felett.
Pörgetek!
Ne lássam többet
Emlékeztess később
Köszönöm most nem