Mind a(z) 58 találat megjelenítve

(2) 1.790 Ft1.990 Ft
-50%

Akasztós fülbevalók

Gumimaci fülbevaló több színben

(4) 945 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(2) 1.790 Ft

Akasztós fülbevalók

Kiskacsa fülbevaló több színben

(1) 1.890 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(2) 1.890 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(12) 1.990 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 1.590 Ft
(7) 1.790 Ft1.890 Ft
(2) 1.890 Ft
(1) 1.890 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(5) 1.890 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 2.990 Ft
(1) 1.990 Ft
(7) 2.290 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 1.490 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(4) 1.890 Ft
(2) 1.190 Ft
(1) 1.790 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 1.290 Ft
(5) 3.290 Ft
(4) 1.590 Ft

A gyerekek számára az állatok mindig varázslatos és izgalmas lények. Az Állatijó Ékszerek gyerek ékszerek kollekciója pedig olyan ékszereket kínál, amelyek nemcsak szépek és kreatívak, de szórakoztató módon fejezik ki a gyerekek egyedi személyiségét és szeretetüket az állatok iránt.

Apró kincsek, állatos ékszerek gyerekeknek

Az állatos ékszerek színesek, játékosak és tele vannak részletekkel, amelyek vonzzák a gyerekek figyelmét és fantáziáját. Pillangós nyakláncok, aranyos állatokkal díszített fülbevalók, karkötők és gyűrűk szerepelnek a kollekcióban, hogy a kicsik saját fejezhessék ki magukat.

Az állatos ékszerek nemcsak divatos kiegészítők, hanem emlékek is, amelyek kísérik a gyerekeket a mindennapokban. Ezek az ékszerek emlékeztetik őket az állatok szépségére és a természet csodáira, miközben önbizalmat és kreativitást sugároznak.

Ezek a gyermek ékszerek tökéletes ajándékok születésnapokra, ünnepekre vagy bármilyen alkalomra.

 

Rozsdamentes acél állatos ékszerek a tartósságért

Az Állatijó Ékszerek rozsdamentes acél állatmintás nyakláncai tökéletes választások azoknak, akik szeretik a stílusos és tartós ékszereket. Ezek a nyakláncok különböző állatokat ábrázolnak, mint például pillangók, kutyák, macskák vagy lovak, és lenyűgöző részletességgel vannak kidolgozva. A rozsdamentes acél anyag pedig garantálja a hosszú élettartamot és az ellenállóképességet, így ezek a nyakláncok nemcsak szépek, hanem tartósak is.

A rozsdamentes acél állatos spot fülbevalók elegáns és egyedi kiegészítők, amelyek garantáltan feldobják a gyerekek stílusát. Ezek a fülbevalók különböző állatokat ábrázolnak, és részletes kidolgozásuk még különlegesebbé teszi őket. A rozsdamentes acél anyag tartós és hipoallergén, így kényelmes viseletet biztosít egész nap.

Rajzfilmszerű állatos ékszerek, varázslatos állatok

A rajzfilmszerű állatos kitűzők azok számára készültek, akik szeretnék kifejezni szeretetüket az állatok iránt, miközben vidámságot és játékosságot csempésznek megjelenésükbe. Ezek a kis kitűzők különféle állatokat ábrázolnak, és élénk színekben pompáznak. Egy ilyen kitűzővel könnyedén fel tudod dobni gyermeked kabátját, táskáját vagy akár az iskolai hátizsákját is.

Az unikornisos ékszerek pedig varázslatos és álomszerű kiegészítők, amelyek az unikornisok mítoszát és szépségét idézik. Ezzel az egyedi és mágikus ékszerrel garantáltan kiemelkedik viselője a tömegből.

Engedd, hogy gyermeked belemerüljön a természet varázslatába és magán hordozza az állatok iránt érzett szeretetét állatos ékszerekbe rejtve. Az Állatijó Ékszerek gyerek kollekciója garantáltan mosolyt csal az arcára.

 

Ékszerek, kiegészítők gyerekeknek. Unikornis, ló, cica, mackó, delfin és sok más állatmintás ékszer gyerekeknek, kiváló ajándék ötletek gyerekeknek válogatva.

Pörgess, hogy nyerhess!

  • Tedd próbára szerencséd, nyerj 5 vagy 10% kedvezményt, vagy ingyenes szállítást!
  • Rendelésenként egy nyeremény használható fel, 5.000 Ft kosárérték felett.
Pörgetek!
Ne lássam többet
Emlékeztess később
Köszönöm most nem