Mind a(z) 47 találat megjelenítve

(4) 2.790 Ft
(3) 3.290 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(4) 2.490 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 2.990 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(1) 4.990 Ft
(1) 3.990 Ft
Elfogyott (előrendelhető)

Baglyos ékszerek

Extravagáns baglyos gyűrű

(4) 1.990 Ft
(12) 2.690 Ft

Férfi ékszerek

Denevéres szemüveglánc

(2) 2.790 Ft
(8) 2.390 Ft2.690 Ft
(2) 2.990 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(5) 2.690 Ft
(11) 3.790 Ft
(2) 1.790 Ft1.890 Ft
(5) 1.590 Ft
(1) 1.590 Ft
(6) 2.890 Ft
Elfogyott (előrendelhető)
(2) 2.690 Ft2.990 Ft
(45) 2.190 Ft

Üdvözlünk az Állatijó Ékszerek – Férfi Ékszerek kategóriájában!  Ha az egyediség és a minőség fontos számodra, akkor állatos férfi ékszereink tökéletes választások a személyes stílusod kifejezésére. Különleges állatos ékszereink kifinomultan ötvözik az állat motívumokat a titánium keménységével és tartósságával.


Férfi ékszerink kiszakítanak az unalmas hétköznapokból.

Viking trinity szimbólummal díszített róka mintás marhabőr karkötőnk például az igazi férfias elegancia megtestesítője. A kiváló minőségű marhabőr és a precízen kidolgozott róka minta kombinációja nem csak stílusos, de erőt és bátorságot sugall viselőjének. Ez a karkötő tökéletes választás azoknak, akik különleges ékszereket keresnek, amelyek tükrözik a viking hősök szellemét.

A titánium acél farkas fejes medál olyan ékszer, amely a vadon uralkodó erejét hordozza magában. A finom részletek és a precíz kidolgozás kiemelik a farkas karizmáját és ragadozó természetét. Ez a medál tökéletes kiegészítője a modern férfi stílusának, akit az állatok ereje inspirál.

A cápás sörnyitós kulcstartóval mindig kéznél lesz a praktikus és stílusos kiegészítő. Ez a kulcstartó egyedülállóan bemutatja a cápa hatalmát és erejét, miközben könnyedén megnyitja a kedvenc italodat. A tartós anyag és a részletgazdag kivitelezés garantálja, hogy ez a kulcstartó hosszú távon kísérjen az utad során.

A gótikus holló koponya medál pedig igazi mágikus hangulatot varázsol a megjelenésedbe. A holló a bölcsesség és az ezotéria jelképe, és ez a medál hűen tükrözi ezt az energiát. A részletgazdag kidolgozás és a gótikus stílus egyesül ebben a lenyűgöző ékszerben, amely stílusosan hangsúlyozza egyedi személyiségedet.

 

Az Állatijó Ékszerek egyedülálló kollekciója kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készül. Az ékszereink tartósságát és kifinomultságát a titánium és rozsdamentes acél ereje biztosítja.

A titánium, az egyik legkeményebb és legtartósabb fém a világon. Az ékszereinkben használt titánium nem csak lenyűgözően erős, de rendkívül könnyű is, így kényelmes viseletet biztosít. A titánium ékszerek ellenállnak a karcolásoknak, a kopásnak és a korróziónak, így hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket és csillogásukat.

A rozsdamentes acél egy másik kiemelkedő anyag, amelyet előszeretettel alkalmazunk ékszereinkben. A rozsdamentes acél tartóssága és ellenállása lenyűgöző. Nem kopik, nem fakul és nem okoz allergiás reakciókat. Ez az anyag képes megtartani a fényét, így az ékszerek sokáig úgy fognak ragyogni, mint amikor először viselted őket.

Az Állatijó Ékszerek csapata törekszik a tökéletes kivitelezésre és a részletgazdag kidolgozásra. Minden ékszerünk precízen megmunkált, és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készül. Az anyagok tartóssága és a kiváló kidolgozás garantálja, hogy az ékszereink hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat és megjelenésüket.

Így akár magadnak, akár párodnak, vagy egy férfi ismerősödnek vásárolnál, férfi ékszereink garantáltan nem okoznak csalódást!

Pörgess, hogy nyerhess!

  • Tedd próbára szerencséd, nyerj 5 vagy 10% kedvezményt, vagy ingyenes szállítást!
  • Rendelésenként egy nyeremény használható fel, 5.000 Ft kosárérték felett.
Pörgetek!
Ne lássam többet
Emlékeztess később
Köszönöm most nem