Barion Pixel

Mind a(z) 32 találat megjelenítve

-13%
Original price was: 7.490 Ft.Current price is: 6.490 Ft. 5.110 Ft + ÁFA
(2) 6.990 Ft 5.504 Ft + ÁFA
(4) 2.990 Ft 2.354 Ft + ÁFA
(1) 6.490 Ft 5.110 Ft + ÁFA
-23%
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 2.290 Ft. 1.803 Ft + ÁFA
2.890 Ft 2.276 Ft + ÁFA
(2) 2.890 Ft
(4) 1.890 Ft 1.488 Ft + ÁFA
(2) 1.890 Ft3.490 Ft
(3) 1.490 Ft 1.173 Ft + ÁFA
(5) 1.590 Ft 1.252 Ft + ÁFA
(8) 3.490 Ft 2.748 Ft + ÁFA
(5) 1.290 Ft

Üdvözlünk az Állatijó Ékszerek Spot fülbevalók kategóriájában!

A spot fülbevalók a divat és ékszeripar izgalmas és kreatív világában meglehetősen új keletű jelenséget képviselnek. Az első megjelenésükhöz visszanyúlva, hadd kalauzoljunk el téged a spot fülbevalók történelmének csodálatos útján.

Honnan erednek a fülbevalók?

A fülbevalók története az ősidőkig nyúlik vissza, amikor is az emberiség különféle ékszerekkel díszítette magát. Az őskorban a fülbevalók kagylókból, csontból és más természetes anyagokból készültek, és kulturális jelentőséggel bírtak az adott társadalmakban. Az ókorban és a középkorban a fülbevalók már szélesebb körben elterjedtek, és az arany, ezüst és drágakövek megjelenésével egyre gazdagabb és változatosabb formában jelentek meg.

Mikor jöttek divatba a spot fülbevalók?

A spot fülbevalók azonban egy teljesen új irányzatnak köszönhetőek, hiszen csak a 20. század végén robbantak be a köztudatba. Az első spot fülbevalók jelentősen különböztek a hagyományos fülbevalóktól, mivel ezek olyanok voltak, mint a kis matricák vagy matricaszerű díszek. Lehettek csillámporral, ragyogó színekkel, apró gyöngyökkel vagy akár kis fényes kristályokkal díszítve.

A 21. század elején a spot fülbevalók nagy népszerűségre tettek szert, különösen a fiatalok és a trendkövetők körében. A különböző stílusok, mint például a retro, vintage, geometrikus vagy akár sci-fi motívumok lehetőséget adtak az embereknek, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és személyiségüket. A spot fülbevalók divatja változatos és vibráló lett, és az ékszertervezők sokféle izgalmas és merész dizájnt alkottak meg ebben az irányzatban.

Miért olyan kedveltek a spot fülbevalók?

A spot fülbevalók előnye, hogy apró méretüknek köszönhetően gyermekeknek és sportolóknak is ajánlott, akiknél kockázatosabb lenne a nagyobb fülbevalók használata, hiszen azok könnyebben beakadnak bármibe. Ezenkívül a spot fülbevalók a gyorsan változó divatvilág igényeinek is megfelelnek, mivel számtalan különböző színben, motívumban, stílusban és anyagban elérhetőek.

Állatos spot fülbevalók

Az állatos motívumokkal díszített spot fülbevalók egy különleges és bájos kategóriát képviselnek az ékszerpiac palettáján. Ezek az édes és aranyos fülbevalók olyan állatokat ábrázolnak, mint macskák, kutyák, medvék, elefántok, tengeri állatok, és még számos más kis kedvencünk.

Az ilyen típusú fülbevalók a vidámságot, a játékosságot és a fiatalos energiát sugallják. Kedvelt kiegészítők különösen a fiatalabb generáció körében, de valójában bárki viselheti őket, akinek tetszik az állatokkal és természettel kapcsolatos dizájn.

Az állatos spot fülbevalók rendkívül sokoldalúak, és számos stílusban elérhetők. Lehetnek egyszerű, letisztult formák, amelyeket mindennapi viseletként hordhatunk, vagy akár feltűnőbb és különlegesebb darabok, amelyek egyedi szettet tesznek lehetővé különleges alkalmakra vagy eseményekre.

Tökéletes ajándék állatkedvelőknek: állatos spot fülbevaló

Ezek a fülbevalók ideális ajándékok lehetnek az állatszerető barátoknak és családtagoknak, valamint kiváló választás azoknak, akik szeretnék kifejezni rajongásukat kedvenc állataik iránt.

Az Állatijó Ékszerek webáruházában számos állatos spot fülbevaló között válogathatsz. Ezek a fülbevalók rozsdamentes acélból, vagy ezüstből készülnek. Az előbbi egy tartós és ellenálló anyag, emellett hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így az érzékeny bőrűek is bátran viselhetik őket anélkül, hogy irritációt okoznának.

Pörgess, hogy nyerhess!

  • Tedd próbára szerencséd, nyerj 5 vagy 10% kedvezményt, vagy ingyenes szállítást!
  • Rendelésenként egy nyeremény használható fel, 5.000 Ft kosárérték felett.
Pörgetek!
Ne lássam többet
Emlékeztess később
Köszönöm most nem